Україна - територія гідності та свободи!

Україна - це отча земля, рідний край, де ми народилися.
21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революції, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня українці вшановують пам’ять про людей, які під час Революції Гідності та Помаранчевої революції стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.
Під час уроку основ здоров'я, учні та учениці 7-А класу дізналися про події, які відбулися 21 листопада. Історично склалося, що українці виходили на акції протесту саме цього числа.


Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Євромайдану і заради чого пожертвувала своїм життям небесна сотня та воїни, які загинули і гинуть у боротьбі за свободу, цілісність та єдність держави.


Разом вшанували пам'ять хвилиною мовчання...



Саме, в цей час, ми маємо, як ніколи, проявити свою любов до рідної України. Зараз нашій країні, як ніколи потрібно бути єдиною та згуртованою.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Волонтер в кожному з нас"💟

Щоб успішно розвиватися, потрібно фізичною культурою займатися.

"16 днів проти насильства"